Projekt "Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli" predstavlja se na Danima otvorenih vrata EU projekata!


  • 17/11/2020
Projekt "Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli" predstavlja se na Danima otvorenih vrata EU projekata!

Dani otvorenih vrata EU projekata“ odvijaju se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije. Informativno-edukativna kampanja dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom "EU in My Region", čija je svrha potaknuti građane da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim iz EU fondova, a koji se nalaze u njihovoj blizini, podižu kvalitetu života i doprinose razvoju lokalne zajednice. 

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sudjeluje u "Danima otvorenih vrata EU projekata" koji se održavaju od 13. do 22. studenog 2020. godine. Među četiri projekata financiranih iz fondova Europske Unije koja će Sveučilište predstaviti javnosti nalazi se i projekt "Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli". 

Ovogodišnje izdanje održava se virtualno, stoga prijenose uživo,radionice, predavanja, virtualne šetnje te zabavni i edukativni program možete pratiti putem web-stranice Strukturni fondovi te na društvenim mrežama: Facebook – Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU, Instagram - Strukturni fondovi.

Predstavljanje projekta "Razvoj i unapređenje studijskih programa sukladno HKO-u na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli" možete popratiti na stranici Strukturni fondovi ili na YouTube kanalu Sveučilišta.